Precies een week geleden trouwden de lieve Arjen & Barbara op een koude, maar zonnige dag! ✨ In de ochtend begon ik al vroeg bij Barbara om daar de voorbereidingen vast te leggen. Nadat het bruidspaar elkaar bij de voordeur ontmoet had zijn we vertrokken naar een super mooie locatie: het Henschotermeer. WAUW! Het was prachtig! Zeker met dat mooie zonnetje erbij! ?☀️ Vlakbij het Henschotermeer wachtten de gasten op ons op het vakantiepark “De Heigraaf”. Op dit park werd heel de dag de bruiloft gevierd, ideaal! Alleen voor de kerk moesten het bruidspaar en de gasten even heen en weer!

   Ik heb echt weer genoten! Heerlijk al die bruiloften! ☺️ De dag na de bruiloft kreeg ik dit lieve berichtje van Arjen & Barbara:

   “Lieve Myrthe. Super bedankt voor alles!!! Wat een prachtige foto s heb jij gemaakt. ??? En wat leuk dat wij ook zo’n leuk klein boekje met foto’s mochten krijgen. ? Die heb ik leuk neergezet in ons huis. ? Super blij met alles. Helaas is die mooie dag voorbij. Maar gelukkig kunnen we er heel veel naar terugkijken. Dankzij jou. ?? Lieve groetjes ons!!”

    

   DEEL