Op een onwijs mooie dag in september zijn Daniël & Deborah getrouwd. Na de bruiloft kreeg ik een super lief kaartje opgestuurd… ❤️ Hierop stond: 

   “Hoi Myrthe, toch leuker om op een kaartje te schrijven. Hier hadden we er toch nog genoeg van over. 😉 Je was op onze dag niet alleen aanwezig als fotograaf, maar je zorgde er ook voor dat wij ons de hele dag op ons gemak voelde. Bijvoorbeeld als ik even een zakdoekje nodig had tijdens de kerkdienst of als ik geen idee had hoe ik met jurk naar de wc moest. Ondanks dat we je helemaal niet zo goed kenden, was het toch vertrouwd dat je er de hele dag bij was. Bedankt! En we zijn super benieuwd naar de foto’s! Liefs, Daniël & Deborah”

   Ik heb al lekker veel van dit toffe stel op insta laten zien, maar ik kwam erachter dat ik nog niet eens een blog aan jullie heb laten zien! Daarom heb ik toch nog een blog voor jullie klaargezet vol met liefde! Als ik deze foto’s weer zien krijg ik echt van die heeeeerlijke lentekriebels! Jij?

    

   DEEL