alles wat je wilt weten over trouwen bij Myrthefotografie

   TROUWEN

   WHOEEE! Wat leuk, jullie gaan trouwen! Van harte gefeliciteerd! Jullie dag moet een dag worden om nooit te vergeten! De perfecte jurk, een gaaf pak, de mooiste trouwlocatie, een toffe styling… en iets wat zeker niet mag ontbreken op deze bijzondere dag, is een fotograaf!

   Weet je wat ik nu zo mooi vind aan mijn werk als bruidsfotograaf? Emoties vastleggen. Herinneringen maken voor altijd. Als liefdesfotograaf kom je heel dicht bij twee mensen die elkaar lief hebben: de verloving, de eerste ontmoeting op de trouwdag, de ceremonie, een lach, een traan & ga zo maar door! Gewoon puur en echt! Ik vind het belangrijk om dingen vast te leggen zoals ze zijn, zonder al teveel poespas. Jullie mogen zijn zoals jullie zijn, dan zijn jullie op z’n mooist!

   Prijzen

   De prijzen voor bruidsfotografie starten vanaf €1575 euro voor 6 uur fotografie.

   Natuurlijk is dit niet het enige dat ik aanbied. Er zijn nog veel meer mogelijkheden en opties. Ik heb een uitgebreide trouwbrochure gemaakt waar jullie dit allemaal in kunnen vinden. Ook is hierin meer te vinden over mij en over mijn werkwijze.

   Via onderstaand contactformulier kunnen jullie de brochure aanvragen.

   Het lijkt mij geweldig leuk om jullie te gaan ontmoeten!

    

   Helaas ben ik op dit moment tijdelijk offline en neem ik dus ook geen nieuwe opdrachten meer aan. Vandaar dat het niet mogelijk is om het contactformulier in te vullen. Mijn excuses.

   WILLEM + ANNEKE

   "Lieve Myrthe, wat waren wij blij met jou als fotografe! Jouw gezellige en spontane houding zorgde ervoor dat wij vanaf minuut één ontspannen waren. En dat op onze bruiloft! Tijdens de shoot hebben we veel gelachen en de rest van de dag hebben we je eigenlijk niet eens gezien (en dat is een compliment!). Wij zijn beiden niet fotogeniek, maar omdat jij ons zo op ons gemak stelde, heb je fantastische foto's geleverd. Ik kan er uren naar blijven staren! Ook van onze gasten kregen we veel positieve reacties. Doordat jij eigenlijk 'onzichtbaar' aan het fotograferen was, hebben we nu heel veel spontane foto's. En die zijn het leukst! Heel hartelijk bedankt, je bent een topper! Liefs Willem en Anneke"

   BEKIJK DE BLOG

   DANIËL + MARTINE

   "We hebben bij ons kennismakingsgesprek met Myrthe onze pre-weddingshoot gehad, daar klikte het gelijk! Wat een gezellige shoot was dat! Tijdens onze bruiloft hebben we genoten van het enthousiasme en de creativiteit van Myrthe. We hebben al een voorproefje gekregen met wat trouwfoto’s en dat is in één woord prachtig! We zijn super blij met de resultaten die we nu al hebben en zijn heel benieuwd naar de rest van de foto’s! Myrthe, je doet het super!"

   BEKIJK DE BLOG

   JACCO + MARIEKE

   "Lieve Myrthe, vanaf het moment dat wij trouwplannen hadden wisten wij hoe we onze trouwdag invulling wilden geven. Het ja-woord geven op een idyllisch kasteeltje omring door onze lieve vrienden en familie. En dat is gelukt, het was de mooiste dag van ons leven! Jij wist perfect de sfeer, de liefde, de emotie en het geweldig mooie weer van onze dag vast te leggen en van ieder moment de mooiste foto’s te maken. De foto’s zijn puur en echt en geven precies weer hoe onze dag is geweest. Je bent een geweldige fotograaf en bevelen jou zeker bij ieder bruidspaar aan!"

   BEKIJK DE BLOG

   WILLIAM + WILMI

   "Myrthe, wat zijn wij enorm blij met jou, en het resultaat van je werk. We zijn nu al ontzettend blij met de foto's die we al gezien hebben. Dankjewel voor de ontspannen en fijne manier waarop jij aanwezig was, en foto's maakte van onze mooie dag. Ik zou iedereen jou aanbevelen. Topper!"

   BEKIJK DE BLOG
   5
   /
   6